Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

Hoe werkt het

Om te starten met het onderzoek vragen we u eerst om uw e-mailadres in te geven. We gebruiken dit e-mailadres om met u te communiceren over het onderzoek. Op dit e-mailadres ontvangt u uw unieke gebruikersnaam en paswoord om in te loggen op de website/applicatie van dit onderzoek.

Het onderzoek zelf bestaat uit drie onderdelen. Wanneer u ingelogd bent op de website van ons onderzoek, vragen we u om een korte vragenlijst in te vullen (ongeveer 10 minuten) die peilt naar uw huidige situatie en de organisatie van uw dagelijks leven voor de corona crisis.

Daarna willen we u vragen een dagboekje bij te houden gedurende zeven opeenvolgende dagen. In dit dagboekje noteert u wat u deed, waar, met wie en of u er plezier aan beleefde en/of de mate waarin het stressvol was. Dit neemt dagelijks 15 minuten van uw tijd in beslag. U kunt het dagboekje (afwisselend) invullen op de mobiele app op uw smartphone of op de web app op onze website. Instructies voor het installeren van de app op uw smartphone worden u toegestuurd via e-mail. Hier kunt u instructies vinden voor het gebruiken van de web app of de mobiele app voor smartphone en tablet.

Na het afronden van uw dagboekje, vragen we u nog een korte vragenlijst in te vullen (ongeveer 5 minuten) om ons extra informatie te geven over de organisatie van uw dagelijks leven tijdens de coronacrisis.

Alle informatie die wij verzamelen, wordt op een beveiligde server opgeslagen en vertrouwelijk behandeld. Uw contact informatie wordt alleen gebruikt om met u te communiceren tijdens het verloop van dit onderzoek. Wij geven nooit persoonlijke informatie door aan derden en wij rapporteren nooit individuele resultaten. Lees meer over de privacygarantie van dit onderzoek.